El centre

Un oasi enmig de la ciutat.


Situat en una de les zones més exclusives de Barcelona, Emporion Estètica és un dels centres de bellesa amb més personalitat de la Ciutat Comtal. Aquest petit espai enmig de la ciutat barcelonina permet gaudir de la pau i la relaxació que tots ens mereixem, per mimar la nostra ment i el nostre cos.

El punt diferencial és el tracte exclusiu i familiar que tenen amb els seus clients juntament amb un ampli ventall de serveis que realitzen amb els millors productes professionals que avui es troben al mercat junt amb la seva gran oferta d’aparatologia en aprimament i reafirmació.

La seva marca insígnia, Sothys, els dóna el nivell Premium en tots els seus tractaments tan facials, corporals i de relaxació que els permet obtenir el nivell d’exigència requerit per garantir resultats des del primer dia.

El centre està dissenyat en diferents tonalitats d’ocres que evoca les millors sensacions d’elegància i relaxació que els seus clients esperen. Els espais de manicura, pedicura, maquillatge i les seves tres cabines, altament equipades, permeten obtenir el màxim resultat en cada tractament. El seu pati interior és un oasi enmig de la sorollosa i activa ciutat.

És un plaer per als sentits, a Emporion Estètica trobaràs “your moment, your life”.